В „чакащи актьори” бат Нестор сваля Илианчето, а тя му се връзва.

Аз също изпитвам смътна сексуалност към нея, но не се опитвам да си я обясня. Тя има чуден заоблен задник и обича да си го показва в разни стегнати трика. Илиана и Стефчо са втори курс във ВИТИЗ, все още със жъло около човките, както казва бат Нестор. Откакто разбра че са гаджета, той ще си умре от кеф – хем сваля Илиана, хем се бъзика постоянно със Стефчо за „нашата Илианка”. Горкия Стефчо, адски е поласкан и едновременно умира от срам заради вниманието, което му отделя един от най-големите актьори на България.

Всички обичат бат Нестор. Той притежава редкия талант да присъства стопроцентово, пипето му сече като бръснач, знае всичко без да те затормозява, но най-важното – лишен от всякакъв егоизъм, веднага те надушва емоционално когато имаш проблем. Бат Нестор е два или три пъти нашата възраст, но това не му пречи да участва в тъпите шеги, които измисляме постоянно и не се сърди да го наричаме бат Нестор. „Бат Нестор” е прякор, лепнат му в една много смешна история от миналото, още когато някои не сме били родени.

Илиана става да излиза за сцената с нимфите, а Стефчо нервно проследява погледа на бат Нестор, който дори не се опитва да прикрие как лакомо гледа към нейния объл задник. Стефчо, Стефчо-о-о, прегръща го бащински бат Нестор, не се страхувай мойто момче, умрял кон не рита. А-а-а, казва Стефчо, не рита, не рита бат Несторе, ама ритне ли… Всички се смеят, а аз си мисля дали Стефчо наистина няма основания да се притеснява.

Години по-късно ще чуя че „нашата Илианка” вече я няма. Някаква форма на рак.

С тази новина сякаш си отиде един цял свят.

This entry is only available in Bulgarian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *